Shades of green

Posted in Food for dă eyes, Romanian by Elena on Sunday, May 14, 2006

Legaturi Bolnavicioase

Made in Romania: Legaturi Bolnavicioase & Filantropica. Daca erau combinate ar fi iesit un film romanesc Extra. Legaturi B. suckd ca poveste. O plimbare pana in capitala.. si una pana la tara. Ce a fost nou, povestea “incestuoasa”. Filantropica, imagine de proasta calitate; insa povestea a salvat filmul. Mi-a facut placere sa vad doua filme romanesti, care au avut puterea sa ma tina pe scaun pana la sfarsit. So, we don’t really suck.

Advertisements

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Auras said, on Monday, May 15, 2006 at 08:20

  Inca n-am vazut Filantropica (si nici Furia :); am auzit ca e comic) dar iti mai recomand Jurnal de Liceu. E scurt dar dragut si un soundtrack mishto tare.

 2. silviu said, on Monday, May 15, 2006 at 15:31

  filantropica e vechi. poate d’aia ti se pare k e imaginea proasta. legaturi bolnavicioasa… asa si asa. pentru un film romanesc e ok!

 3. green said, on Monday, May 15, 2006 at 15:42

  Note to self: See Furia & Jurnal de Liceu, pay attention to the music.
  Silviu, as miza mai mult pe lipsa banilor, decat pe vechimea filmului. But who knows.

 4. Oakie said, on Wednesday, June 28, 2006 at 00:26

  Am avut ingrozitor de putini bani pt “jurnal de liceu”. De altfel el a fost conceput ca un pilot cu care am putut negocia si in final semna un contract pentru producerea lui. Cred ca ce intentionez sa fac cu banii lor din “jurnal de liceu” o sa va placa mult mai mult.

 5. simona said, on Thursday, September 7, 2006 at 21:01

  Intr-adevar e placut sa vezi ca incepe sa se faca ceva si in filmul romanesc. Si intr-adevar o fi ea imaginea proasta in Filantropica dar pt inceput e bine si apoi la ce fonduri se investesc in filmele din Romania nu-i nici de mirare. Si ca veni vorba de fonduri si filme cu buget redus, un film la care sincer mi s-a parut ca au ramas fara bani de incheiere este “Milionari de weekend” care pe langa asta nici nu iese cu nimik in evidenta. Un alt film care m-a dezamagit a fost “Orient Express” in care esenta filmului o constituie videoclipul celor de la Holograf al melodiei Fara Ea, adik dk vezi videoclipul nici nu mai e necesar filmul. Cat priveste “Legaturi Bolnavicioase” mi s-a parut destul de reusit pt un film romaneasc, o abordare inedita cu replici savuroase dar fara o poveste efectiva. Despre “Jurnal de Liceu” va spun cand pun mana pe el ca sa-l vad si eu. Momentan astept sa apara si Margo pare a promite ceva…

 6. Alex said, on Thursday, July 26, 2007 at 14:38

  cine stie de unde pot face rost de coloana sonora de la filmul Jurnal de Liceu ???


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: