Shades of green

Coşul

Posted in Eu şi tot ce mă-nconjoară, Una sinapsă by Elena on Saturday, January 20, 2007

Să aduni simboluri materiale, să te crezi important pentru că ţi se deschid uşile de la supermarket..
Pe drumul ăsta lung spre maturitate mi-am dat seama că nimeni nu e special. Rude awakening. Aşa.. să lăsăm la o parte stupizeniile mele nocturne. Ascult Radio Guerrilla pentru că îmi place să păstrez amintirile, sună a romantism, defapt chiar este.
Mi-a ieşit un coş în obrazul stâng. E mare. Din cauza lui am început să fac curăţenie în casă, să fiu ordonată în ceea ce priveşte şcoala, să învăţ la istorie. Încă nu am scăpat de el.
Ascult Snow Patrol – Set the fire to the third bar ft. Martha Wainwright, nu mi-am dat silinţa să fac săpături în miezul melodiei, cum fac deobicei. Nu m-am stresat să înţeleg nici măcar cuvintele. O cânt inventând versurile.
Nu mă simt plictisită şi nici plină de viaţă. Mă simt deasupra. Cine mai citeşte blogul ăsta şi e retardat, te rog ALT+F4! Tho.. tre’ să îţi dai seama şi de lucrul ăsta.
Ne-am obişnuit prea mult cu oameni simpli şi uşor de citit. Nimic nu e valoros în asta. Poate doar că ai câştiga un lingău de partea ta. Hai că sunt rea; nu un lingău ci o persoană “de treabă”.
Îmi place noua mea stare. E rece, din adâncuri. Tot trebuie să experimentez toate stările până la bătrâneţe, nu? Dacă accelerez un pic, voi fi oare înaintea celorlalţi? Sau o să pierd din esenţă? Liniuţa asta pulsează, e în aşteptare. E aici pentru că vrea să mai scriu sau doar îşi face treaba? Mecanic. Şi nu pot să mai ţip, m-am dresat atât de bine încât e greu să mai mânânc de pe jos, să rup din carnea altuia fără să mă doară şi pe mine.
Azi nu pot să zâmbesc. Mă doare coşul.

Advertisements

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dan said, on Wednesday, January 24, 2007 at 23:06

    Medicul (imi) recomanda:
    Gel de curatat fata IVAMAT, crema IVAMAT – de la Ivatherm, le gasesti la Sensiblu. Interzis a se folosi Clearasil indiferent de forma. Mai rau iti face. Si meloterapie cu Kosheen 😀

  2. green said, on Saturday, February 17, 2007 at 14:45

    😐 That’s just stewpid.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: