Shades of green

5/4

Posted in Cernelări, Eu şi tot ce mă-nconjoară by Elena on Monday, January 28, 2008

Am multe de scris.. actually, de turnat.
De azi meditez copii la limba engleză :)) I know, şi eu trebuie să mai studiez.. dar ţinând cont că voi avea doi copii de 9 si 10 ani.. cred că mă voi descurca. A doua chestie importantă e Schimbul de Cărţi de aici di la noi. Poate îi găsim alt nume.. că noi oricum suntem “clandestini” după cum zice Cornelia. Se va întâmpla sâmbăta asta, adică pe 2 februarie.. pe la 2 , 3 după-amiaza, încă nu ştim locul. Cică s-a mai ţinut o dată.. dar eu n-am avut habar. Ehm, niciodată nu-i prea târziu.
În rest e stresul mare cu şcoala. :)) Până acum am luat examenul de la Studiul Materialelor.. cu o notă ruşinoasă :)), La Geometrie Descriptivă cu o notă foarte foarte bună pentru sufleţelul meu.. La Desen Tehnic .. se poate spune că am trecut. MMm.. la programare am luat cea mai mare notă :)) 8! Urmează Analiza.. which I totally hate.. Fizica, doamne-ajută. Electrotehnică şi Maşini electrice :))) cam la fel ca la fizică.. şi Mecanica, unde nu sunt primită în examen din cauza absenţelor de la seminarii. Sună dur, dar de fapt nu este. Anyway, timp de învăţat aproape este.
Am o nouă chestie cu o melodie.. melodie pe care am am mai ascultat-o şi acum un an şi ceva până la epuizare. De fapt este o bucată foarte cunoscută a celor de la The Dave Brubeck Quartet – Take Five ce mă hipnotizează. Nu mă gândesc la nimic atunci când o ascult, dar parcă îmi simt organele interne cum dansează.. cred că e cea mai rafinată chestie pe care am auzit-o vreodată…
Şi ultimul lucru.. Îmi pare rău că nu pot uita zilele speciale. Speciale nu pentru mine.. aşa, în general!
There, am terminat cu turuitul.

Advertisements

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Roxa said, on Monday, January 28, 2008 at 13:40

    Pai de ce organizati ma asa underground ? Nu-i vorba, si noi asa am inceput. =)) Vorbeste cu Andrei, sau sa vorbeasca ea, Cornelia. 🙂 O sa se promoveze mai bine daca e anunt si pe bookblog / schimbdecarti.ro.

  2. green said, on Monday, January 28, 2008 at 14:39

    I will! 😀

  3. ionuca said, on Monday, January 28, 2008 at 20:39

    Schimb de carti rocks!!!!!!!!!! 🙂 Ce fain ca se face si la voi ;;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: