Shades of green

You’ve come a long way, baby

Posted in Uncategorized by Elena on Thursday, June 18, 2009

Pentru orice bucăţică de ciocolată mâncată trebuie să beau un litru de ulei de ricin. Pentru orice răsărit de soare trebuie să suport arsuri de gradul patru. Şi tot aşa.. Nici nu vreau să mă gândesc ce mi s-ar putea întâmpla dacă aş îndrazni să vad un răsărit de soare în timp ce mănânc cioco. Oho.

Ascult un tip înalt cu părul creţ, tuns scurt. Are vreo 40 de ani. Îl ascult mai mult pentru că îmi place cum vorbeşte decât ce vorbeşte. Bine, îmi place şi cum arată. Mereu am avut o slăbiciune pentru tipii maturi, cu părul creţ şi înalţi. Aşa.. şi zic de nenea ăsta că are o carismă yay, şi cum le spune el despre umor şi despre băşcălie :)) despre toate chestiile alea total neimportante. Îmi place cand mi se întâmplă să dau peste astfel de oameni. Îi sorb din priviri, îi analizez, îi iubesc.. însă la fel de repede îi şi abandonez. :)) Nu cred că domnul în cauză îmi va simţi lipsa, dar zic şi eu.

Am descoperit că am nişte colegi de facultate foarte interesanţi, care ştiu să-ţi gâdile neuronul. Lucru ce nu poate decât să mă bucure.

Ah, e greu tare să te descotoroseşti de hainele pe care le-au pus alţii pe tine. Sper ca până la sfârşitul lui iulie să dau de vechea eu. Că mi-e dor, nu de alta.

Advertisements

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. evergreen said, on Saturday, June 20, 2009 at 11:51

    cauta-te cu atentie 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: